om oss

Familjeföretaget amvrosia

vår historia

I den grekiska och romerska mytologin var amvrosia jämte nektar, gudarnas mat. Denna skänkte dem odödlighet och evig ungdom. Med hjälp av de gudomliga ingredienserna från båda dessa kök hoppas vi kunna erbjuda er, samma rika smakupplevelse. Vårt mål är att er vistelse hos oss blir ett minne för resten av livet ♡

Restaurang Amvrosia är lätt att hitta till då vi ligger ett stenkast från Stora Torget i Alingsås. Kockarna gör sitt bästa för att erbjuda alla våra gäster, både nya och de som besöker oss ofta – på härliga smaker från riktigt bra råvaror. Detta i en varm och trevlig atmosfär.

aten_hemstad

En resa till bords

Våra rätter har smaker från flera av medelhavets rika matkulturer, med fokus på Grekland och dess upplägg hoppas vi vara en fröjd för ögat. Detta för att vi tror på att mat skall avnjutas med alla våra sinnen. Vi vill ta er på en resa till bords!

Vill ni bara fresta smaklökarna med några smårätter och något gott att dricka, eller kanske boka bord när ni firar något speciellt? Vår meny passar alla tillfällen, stora som små. Kontakta oss personligen för speciella önskemål, kanske ska någon överraskas lite extra?

Vår förhoppning är att när ni väl hittat till oss så kommer ni tillbaka – Välkomna!

Våra öppettider

Tisdag - Torsdag

Måndag / Stängt

Tisdag   16:00 – 22:00

Onsdag   16:00 – 22:00

Torsdag  16:00 – 23:00

Fredag - Söndag

After Work från kl 16 på fredagar!

Fredag  16:00 – 01:00

Lördag  13:00 – 01:00

Söndag  13:00 – 21:00

Ερχομαι σε επαφή

Kontakta
& hitta oss

Restaurang Amvrosia Norra Strömgatan 24 44130 Alingsås

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du boka bord för ett större sällskap, snacka grekisk mat eller kanske bara har en fråga? Hör gärna av dig!

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt.

boka för ett större sällskap?

Vill du boka bord för ett större sällskap? Kontakta då oss via telefon eller kika in på restaurangen och känn dofterna. Är ni fler än 10 stycken önskar vi personlig kontakt vid bokning.

presentkort

Vuxet födelsedagsbarn, upplevelse som julklapp eller perfekta gåvan till dina anställda – Eller behöver du köpa en gåva till någon du ännu inte känner så bra? Lösningen finns här – Presentkort på helkväll på restaurang är ju drömmen för alla vuxna! Kom in för att köpa ett presentkort för ett besök hos oss.

Summan är helt valfri och upp till er.